Tour der Lage Landen 2022

Welkom wielrenners! We maken ons weer op voor een volgende editie van de Nierstichting Tour der Lage Landen op zaterdag 10 september 2022! Ja, jullie lezen het goed, we blijven in ons mooie land en pakken de fiets om een prachtige tour te maken rondom het het hoogste punt van de Ardennen. Ook dit jaar staat de Nierstichting Tour der Lage Landen weer in het teken van Fun, Fietsen en Fundraising.

Uiteindelijk fietsen we allemaal voor het goede doel: de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Dankzij deze innovatie van wereldformaat krijgen nierpatiënten hun vrijheid terug. De draagbare kunstnier is een kleinere, lichtere en gebruiksvriendelijkere versie van het bestaande hemodialyseapparaat, makkelijk mee te nemen in een koffer. Hierdoor kunnen nierpatiënten dialyseren waar ze maar willen. Wat een opluchting zou het zijn: nooit meer 3 keer in de week 4 uur voor de dialyse naar het ziekenhuis...

We zijn er bijna, maar voor de laatste fases van klinische testen zoeken we nog financiering. Elke euro die je bij elkaar weet te trappen is welkom. Je kunt kiezen voor 125 of 85 kilometer over de heuvels rondom het hoogste punt van de Ardennen. 

Je kunt de trotse eigenaar worden van de befaamde bolletjestrui door te excelleren tijdens het Strava segment. En fiets je samen met een team, dan kunnen jullie kans maken op de Vitaliteitsprijs! Waar wacht je nog op!

Fiets jij ook mee op zaterdag 10 september 2022? Deelname met basispakket kost 135 euro. Je kunt ook kiezen voor het premium pakket voor 285 euro of het luxe pakket voor 325 euro. Kijk hier wat je daarvoor krijgt.

Lees meer Lees minder

Zaterdag 10 september 2022: