Cindy Letschert

Cindy on Wheels!

( 75 km | Lid van team: Team WoW! )

Ik fiets mee omdat ik me wil inzetten voor een beter leven voor nierpatiënten. Nierpatiënt kun je van het een op het andere moment worden. Het overkomt je. Je leven verandert en staat in het teken van dialyse. Dialyseren kost veel tijd, meestal 3 keer per week 4 uur, dit exclusief voorbereiding, eventuele reistijden en hersteltijd na dialyse. Nierpatiënten hebben dialyse nodig om in leven te blijven. Het is geen leven maar overleven. Om hier verandering in te brengen wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor de draagbare kunstnier door de Tour de Gruyères te gaan fietsen. Dit zodat een nierpatiënt kan dialyseren waar en wanneer hij/zij wil. Met 0% fietservaring ga ik deze uitdaging aan. 

Ons team motto: Vrouwen aan/naar de top voor meer vrijheid nierpatiënten!

Activiteit: 75 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
20/03/2020
14:17

Karin

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.