Edwin Schalk

Nuttige met aangename verenigen!

( 125 km | Lid van team: Team Ifunds )

Fietsen op MTB en racefiets doe ik graag in mijn vrije tijd, heel graag. Maar ik vind het ook heel bijzonder om daarmee deze mooie aktie te ondersteunen. Dus : draag ook een steentje bij voor dit mooie doel!

Activiteit: 125 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
11/09/2021
16:30

Gerbert

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.