Ineke Lo Cascio

Woman On Wheels

( 75 km | Lid van team: Team WoW! )

Voor mijn werk bij de Nierstichting kom ik veel in contact met nierpatiënten. En zie ik hoeveel impact dialyseren heeft op hun leven. Wat zou het mooi zijn als de dialyse-behandeling straks makkelijker en flexibeler kan. Met de draagbare kunstnier, een klein hemodialyse-apparaat, kun je straks overal dialyseren en ben je niet meer gebonden aan het ziekenhuis. Een weekend weg naar familie of vrienden, met de caravan op stap, een vakantie naar het buitenland....met de draagbare kunstnier moet dit een stuk makkelijker gaan. Ik gun hen zo die vrijheid .

Activiteit: 75 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

100
25/02/2020
19:37

Anoniem

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.