Ineke Lo Cascio

Fietsen voor de draagbare kunstnier

( 75 km | Lid van team: Team WoW! )

In september doe ik mee met de Tour der Lage Landen. Ik ga de heuvels trotseren en geld inzamelen voor de draagbare kunstnier. Wil je ook meehelpen? Dan kunnen nierpatienten, die moeten dialyseren om in leven te blijven, een fijner leven hebben. Met meer vrijheid. Heel veel dank namens alle nierpatienten!

De impact van dialyseren op het leven van nierpatienten is enorm. Wel 3 keer per week naar een ziekenhuis of dialysecentrum om 4 uur lang te dialyseren. Wat zou het mooi zijn als de dialyse-behandeling straks makkelijker en flexibeler kan met de draagbare kunstnier. Met dit kleine hemodialyse-apparaat, dat op een nachtkastje past, kun je straks overal dialyseren en ben je niet meer gebonden aan het ziekenhuis. Een weekend weg naar familie of vrienden, met de caravan op stap, een vakantie naar het buitenland....met de draagbare kunstnier gaat dit een stuk makkelijker. Ik gun hen zo die vrijheid!

 

Activiteit: 75 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

5
01/10/2021
16:48

Anoniem

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.