Ingrid van Ommeren

Op naar de top met de WoW factor

( 75 km | Lid van team: Team WoW! )

Vrijheid om te gaan en staan waar je wil en wanneer je wil, je eigen keuzes maken. Dat wil jij toch ook? Nierpatiënten hebben die vrijheid niet. Stel je eens voor dat je leven afhangt van een apparaat, een apparaat zo groot dat je daar meerdere keren per week voor naar een ziekenhuis moet. Jaar in, jaar uit. Gelukkig wordt er hard gewerkt aan een draagbare kunstnier. Hoe fijn is het als nierpatiënten hiermee hun vrijheid deels terugkrijgen? Technologische innovatie biedt kansen voor een beter leven voor nierpatiënten en daarmee ook voor hun partner, kinderen, familie en vrienden. Dat ondersteun ik van harte. Jij ook? Dan ben ik heel blij met een donatie!

Activiteit: 75 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

150
22/04/2020
19:31

Anoniem

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.