Kees Jan Grin

Gas erop en naar de top!

( 75 km )

Ik fiets mee met een donornier van mijn vrouw. Ik hoop met mijn deelname ook anderen te stimuleren te bewegen en een mooi bedrag op te halen voor de draagbare kunstnier.

Niets is mooier dan een "verantwoorde" overwinning te behalen op je zelf. In mei brak ik mijn linkerheup. Maar op 11 september sta ik er om mijn bijdrage te leveren aan het realiseren van de draagbare kunstnier van de Nierstichting met de onderstaande moitvatie. 

Activiteit: 75 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

35
18/09/2021
14:31

Roelof

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.