Per Verzaal

Only way up!

( 125 km )

Ik fiets mee omdat ik wil bijdragen aan de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Onze dochter heeft een nierziekte en mocht ze het nodig hebben in de toekomst dan hoop ik dat deze kunstnier voor haar beschikbaar is. Vanzelfsprekend ook voor alle andere nierpatienten die hiermee hun vrijheid terugkrijgen! 

Activiteit: 125 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

100
20/09/2021
10:14

Gerben

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.