Pouwel Bentum

Pouwel op fietse

( 125 km | Lid van team: “Wonderteam” )

De reden waarom ik meefiets is omdat dit moet van Sandy. En aangezien ik altijd gedwee doe wat ze me opdraagt......😉 Door mee te doen bereik ik twee goede doelen. Als eerste bakken met geld ophalen voor de ontwikkeling van een draagbare kunstnier. Hierdoor is het voor de nierpatiënt makkelijker om te blijven doen wat ze graag doen (shoppen om maar eens een voorbeeld te noemen). Mijn tweede (belangrijkste) doel is mijn attente support aan Sandy in dit komende sportieve jaar. Samen komen we er wel!

Activiteit: 125 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

5
12/09/2021
17:27

Robin

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.