Sandy Put

Sandy op fietse

( 125 km | Lid van team: “Wonderteam” )

Ik fiets mee omdat het fantastisch is om ondanks je nierziekte (cystenieren apkd) datgene te kunnen blijven doen wat je zo graag wilt! Uit eigen ervaring en van dichtbij maak ik mee dat dit niet altijd gemakkelijk is. Gelukkig is dialyse voor mij nog ergens in de toekomst, maar voor mijn vader al heel dichtbij. Wat zou het mooi zijn als hij nog steeds actief kan blijven en op bijzondere plekken in de wereld fossielen kan zoeken. Voor mij levert deze fietstocht een prachtig doel op waar ik komend jaar voor ga trainen. En als het lichamelijk even tegen zit, want ook bij mij zit de nierziekte weleens in de weg, dan hoef ik alleen maar te bedenken voor wie ik het doe! Voor mijn vader😍 en een beetje voor mezelf en natuurlijk ook voor al die andere nierpatienten. Zo knal ik straks die berg op! Het zou fantastisch zij als jij mij hierbij wilt helpen. Dit kan door me financieel te sponsoren of met een lieve aanmoediging of wat je ook maar kunt bedenken. Dank je wel alvast en in het bijzonder Pouwel. Wat ongelooflijk leuk om dit samen te doen.

Activiteit: 125 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

35
05/09/2021
11:41

Arthur en Dea

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.