Sjaak Jong

In Nederland gaan we verder

( 75 km | Lid van team: Team NextKidney )

Sinds 2015 werk ik mee aan de ontwikkeling van een draagbare kunstnier, en in 2019 ben ik naar Singapore verhuisd om bij het bedrijf Dialyss, een van de ontwikkelpartners van de Nierstichting, te werken. Door de uitbraak van het coronavirus ben ik terug verhuisd naar Nederland en zijn we hier verder gegaan met de ontwikkeling, eerst in een laboratorium in Oss en momenteel bij het bedrijf Cosun in Dinteloord. De Tour de Lage Landen is een mooie manier om geld op te halen voor dit project.

Activiteit: 75 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

100
15/09/2021
14:55

Paul Jan

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.