Wouter Kuyck

De bergen op fietsen 🚵‍♀️ Is vlakbij het tipping point.

( 75 km )

Ik fiets mee omdat dit nodig is. De onafhankelijkheid, verbeterde fysieke conditie, prognose en mobiliteit van de nierpatiënt levert toename van hun kwaliteit van leven op, daar waar de ontwikkeling (realisatie) van de draagbare kunstnier (ambulante dialyse) realiteit wordt.

Activiteit: 75 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
10/09/2021
20:35

Hilde

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.