Sponsorgeld

We vragen deelnemers om € 500 aan sponsorgeld op te halen voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Dit bedrag is een streefbedrag, want het is geweldig als je meer ophaalt. Om je op weg te helpen met ophalen van geld hebben we vijf tips voor je:

Tip 1: Vul je actiepagina in
Een actiepagina met een persoonlijke foto en motivatie om mee te doen zorgen voor meer donaties.

Tip 2: Zorg voorde eerste paar donaties
Zorg voordat je iedereen vertelt over jouw actie dat je al een paar donaties op je teller hebt staan. Vraag als eerste familie of goede vrienden dan zullen andere donaties sneller volgen.

Tip 3 Vertel iedereen over jouw actie
Vertel iedereen die je tegenkomt over je actie. Zet het in je handtekening van je e-mail. Verstuur al je contacten in je telefoon een bericht. Vergeet hierbij dan niet om direct om een donatie te vragen.

Tip 4 Plaats regelmatig updates over je actie
De kracht van een boodschap zit hem in de herhaling…, dus vertel alles over je voorbereidingen, doe verslag op de dag zelf en bedank iedereen voor hun steun via jouw social media kanalen en actiepagina. Dit levert voor, tijdens en na veel donaties op.

Tip 5 Benader bedrijven om je te sponsoren
Vergeet niet om ook bedrijven te benaderen om je te sponsoren. Begin met je werkgever, wanneer deze jou steunt is het makkelijker om ook klanten, leveranciers en anderen bedrijven te benaderen en overtuigen.

Hen je een bijzonder verhaal?
Laat het ons weten. Stuur een e-mail naar Lot van Foreest van de Nierstichting met jouw verhaal en misschien delen we dan wel je actie en verhaal via onze social media kanalen.

Heb je nog tips voor ons?
Wij geven hier tips, maar misschien heb jij ook nog goede tips om andere deelnemers mee te inspireren. Stuur jouw tips naar Lot van Foreest van de Nierstichting en dan delen wij het met alle deelnemers.