's Limburgs Mooisten

's Limburgs Mooisten

 "Waar een wiel is is een weg".  Wij gaan die weg afleggen in de Tour der Lage Landen om geld op te halen voor de realisatie van de draagbare kunstnier.  Het is een quote (geleend van Jaap Bressers, zie carlosmomentjes.nl ) dat dit jaar mijn motto weergeeft. Jaap omarmt Carlosmomentjes. Dat zijn momentjes waarin je laat zien dat je om de medemens geeft en er voor ze bent als dat nodig is...onvoorwaardelijk. Deelname aan de TdLL is mijn Carlosmomentje voor 2021. Mogelijk ben je hier via een QR code scan gekomen. Alvast dank daarvoor. Doneer gul, want al het geld dat we ophalen gaat naar de draagbare kunstnier. Gun iedereen de vrijheid, ik gun iedereen nog veel Carlosmomenten !!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
25/09/2021
16:37

Anoniem

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.