Team Kaas de Baas

Strijd voor vrijheid

Nierpatiënten verdienen meer vrijheid. Daarom gaan wij de strijd aan met de Zwitserse Bergen in Gruyères e.o. Om geld op te halen voor de draagbare kunstnier, een klein dialyseapparaat dat op je nachtkastje past en kan worden meegenomen op reis. Zodat een nierpatiënt kan dialyseren waar en wanneer hij wil!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
13/09/2021
14:46

Martijn

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.