woldiedige fytsers

Doneer voor de draagbare kunstnier !!

Uit ervaring en van dichtbij weten wij hoe moeilijk het is om een juiste donor te vinden. De wachtlijsten zijn lang. De draagbare kunstnier zal de wachtlijsten inkorten en meer mensen kunnen helpen. Wij als team gaan een goede uitdaging niet uit de weg en dragen graag op meerdere manieren ons steentje bij...door te doneren en geld in te zamelen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
11/09/2021
06:45

Petra

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.