“Wonderteam”

Wonderteam op fietse, do(n)e(er) je mee?

Wij fietsen mee omdat het fantastisch is om ondanks je nierziekte datgene te kunnen blijven doen wat je zo graag wilt! Uit eigen ervaring en van dichtbij maken we mee dat dit niet altijd gemakkelijk is. Gelukkig is dialyse voor Sandy nog ergens in de toekomst, maar voor onze (schoon)vader al heel dichtbij. Wat zou het mooi zijn als hij nog steeds actief kan blijven en op bijzondere plekken in de wereld fossielen kan zoeken. Voor ons levert deze fietstocht een prachtig doel op waar we komend jaar samen voor gaan trainen. En als het lichamelijk even tegen zit, want ook bij Sandy zit de nierziekte al in de weg, dan hoeven we alleen maar te bedenken voor wie we het doen! Voor onze (schoon)vader😍 en een beetje voor onszelf en natuurlijk ook voor al die andere nierpatienten. Zo knallen we straks samen die berg op! Het zou fantastisch zij als jij ons hierbij wilt helpen. Dit kan door ons financieel te sponsoren of met een lieve aanmoediging of wat je ook maar kunt bedenken. Dank je wel alvast.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

5
12/09/2021
17:27

Robin

Bekijk alle

De Nierstichting investeert in baanbrekend stamcelonderzoek om op termijn hopelijk nierziekten te genezen. En we werken keihard aan de draagbare kunstnier. Een wereldwijde doorbraak voor nierpatiënten, want het geeft ze iets onbetaalbaars. Een beter levensperspectief én meer vrijheid om gewoon mens te kunnen zijn.